VERZENDING

Orders worden zo snel mogelijk verwerkt om deze zo snel mogelijk uit te leveren. Alle bestellingen worden verzonden via de pakjesdienst van BPost. De pakjes van orders die voor 16u geplaatst worden zullen dezelfde werkdag nog verstuurd worden en onder normale omstandigheden bij u thuis aan de deur afgeleverd worden de volgende werkdag. De producten worden zorgvuldig en nauwkeurig verpakt om schade te voorkomen.

AFHALEN 

Producten kunnen na afspraak ook afgehaald worden.

LEVERTIJD

Voor 16u op werkdagen besteld wordt pakje zelfde dag verzonden wanneer de betaling ontvangen is. Indien u met bankoverschrijving betaalt, gebeurt de verzending zodra de overschrijving ontvangen is. 

In het uitzonderlijke geval dat er een product niet op voorraad is, wordt uw bestelling in back-order geplaatst. Via e-mail wordt u daar vanzelfsprekend van op de hoogte gebracht en gehouden. Vanaf het product terug beschikbaar is, wordt uw pakketje dan verstuurd.

Mocht blijken dat een product gedurende langere tijd niet leverbaar is, wordt uw pakje opgestuurd met uitzondering van het product in back-order. Via e-mail wordt u daar vanzelfsprekend van op de hoogte gehouden. Het ontbrekende product wordt dan nadien kosteloos opgestuurd.