RETOURNEREN

 

ALGEMEEN

Bent u niet tevreden over uw bestelling of is ze beschadigd? Dan los ik dat graag voor u op.

 

14 DAGEN BEDENKTIJD

Neem eerst en vooral contact op met mij en ik zal samen met u een oplossing zoeken.

  

RETOURNEREN

Retourneren van een product kan binnen een termijn van 14 dagen na aankoop.

U kan het product terugsturen of binnenbrengen in de  shop. Let wel, als je ervoor kiest om het product op te sturen bent u zelf verantwoordelijk voor de correcte verzending ervan, zorgt er dus voor dat u het pakket veilig verstuurd.

Producten kan u retourneren in de ongebruikte staat en in de originele verpakking, indien het product reeds gebruikt is kan dit niet terug genomen worden.

Eens ik het product in goede orde ontvangen heb zal ik het product nakijken en indien het aan bovenstaande voorwaarden voldoet zal ik over gaan tot de terugbetaling ervan binnen de 14 dagen. 

 

BESCHADIGING

Elke bestelling zal ik met de nodige zorg verpakken en verzenden. Echter, het kan gebeuren dat er tijdens het transport alsnog iets fout gaat en het pakket beschadigd raakt voor het bij u thuis wordt aangeboden. Gelieve dit zo snel mogelijk te melden en indien mogelijk foto's te nemen en mij toe te sturen. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Indien het pakket reeds bij ontvangst tekenen van beschadiging vertoont kan u het pakket weigeren in ontvangt te nemen en komt het pakket terug naar mij toe. Ik zal u dan zo snel mogelijk een nieuw pakket toesturen.

Indien u de beschadiging vaststelt bij het uitpakken gelieve dan de nodige foto's te nemen en mij deze toe te sturen. 

In beide gevallen neemt u contact met mij op zodat ik op de hoogte ben en het nodige kan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.